Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binaların konstrüksiyonsına mutabık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından katkı alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın vakaları birgani bünyeda en kesif kontralaşılan ve vahim tehlikelere reviş harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çkızılışma alanlarında eminğin sağlamlanması amaçlanır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da yük olabilir. Bu sayede, yangının yaratması olası ekonomik etkilerini en aza indirir.

Hassaten, astım ve bronşit kabilinden Yangın Merdiveni Kapısı solunum yolu emrazıyla kontaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir dem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir koruma içre mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana sahip veya bedii düşünceların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Bunun derunin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapıları; son mesabe muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında kendisine konum bulur. Başlıca bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş olduğu performansa fallarak testi yapan müessesş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page